Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at bevare det oprindelige udtryk. Renoveringen har forskønnet hele kvarteret.

Vedligeholdelse af fællesveje er et tilbagevendende punkt på både dagsorden og budget hos lokale grundejerforeninger over hele Danmark. Det gælder også i Dragør Enge, hvor DOB har stået for renovering af de i alt 4.000 m2 fællesveje, så vejene i dag fremstår pæne og præsentable, til glæde for kvarterets husejere og besøgende.

Vejenes tilstand påvirker huspriser og trafiksikkerhed
Grundejerforeningen i Dragør Enge har løbende udbedret skader og huller, men efterhånden så vejene meget slidte ud. Vejene havde sat sig, asfalten havde slået revner og kloakriste lå ujævnt.

En gennemgribende renovering af samtlige fællesveje i Dragør Enge var derfor nødvendig for at sikre trafiksikkerheden og ikke mindst huspriserne i kvarteret.

Totalentreprise
DOB rådgav grundejerforeningen i Dragør om hele processen fra start til slut, lige fra valg af underlag til opmærkning.

Først blev vejene rettet op, herefter blev der lagt ny asfalt af typen AB6T og dernæst en høj-modificeret emulsion. For at sikre et bedre vejgreb blev der til sidst lagt sorte granitskærver. Renoveringen blev afsluttet med opmærkning af hajtænder.

Få mere at vide:
Dansk Overfladebelægning udfører asfalt- og belægningsarbejde overalt i Danmark og de øvrige nordiske lande. Vi hjælper gerne med at finde frem til den løsning, der passer til præcis din grundejerforening. Se blandt andet: Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft.

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Dragør Enge

År:
2022

Bygherre:
Grundejerforeningen Dragør Enge

Antal m2:
4.000 m2

Bindemiddel:
Polymer-modificeret bitumen

Belægningstype:
1½ overfladebehandling

Stentype:

2/5 mm og 5/8 mm Diabas

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...