Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende frost og tø, stadigt stigende mængder regn og høje sommertemperaturer slider hårdt på veje og stier, så der opstår udvaskning, revnedannelse og sætninger/lunker.

I Odense SØ besluttede en grundejerforening derfor at få udført en tiltrængt renovering.

En holdbar og værdifuld løsning
Efter en grundig gennemgang og evaluering udførte DOB udskiftning af samtlige brønde og riste, nødvendig opretning med asfalt, nyt slidlag type enkelt overfladebehandling med polymermodificeret bitumen, afdækket med 5/8 mm mørke granitskærver.

Fra slidt til værdifuld opgradering
Renoveringen gav et synligt kvalitetsløft til hele området, som villaejerne glæder sig over dagligt. Derudover giver det velholdte og mere moderne udtryk også en værdiforøgelse af de enkelte huse, specielt fordi den valgte overfladebelægning er slidstærk og kan holde mange år fremover.

Få mere at vide
Dansk Overfladebelægning udfører asfalt- og belægningsarbejde overalt i Danmark og de øvrige nordiske lande. Vi hjælper gerne med at finde frem til den løsning, der passer til præcis dit projekt.

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Odense

År:
2020

Bygherre:
Grundejerforening

Bindemiddel:
Polymermodificeret bitumen

Belægningstype:
1½ overfladebelægning

Stentype:
5/8 mm og 2/5 mm Diabas

 

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...