Bindemidler

Høj kvalitet og løsninger med reduceret miljøbelastning

Vil du vide mere om de bindemidler, vi anvender? Så er du altid velkommen til at kontakte os – hos DOB er vi stolte af vores produkter og fortæller dig gerne om de fordele og det udbytte, de kan give dig.

Høj teknisk kvalitet 

Vi anvender forskellige typer bindemiddel for at få belægningstyperne til at hænge sammen. Hvilken type bindemiddel der vælges, afhænger blandt andet af trafikbelastning og underlaget, der skal behandles.

Vi bruger disse bindemidler:

Polymer-modificeret emulsion - EMOB
Emulsion - EOB
Ekstra polymer-modificeret emulsion - EMOB Premium
DOB-biobit polymer-modificeret
Polymer-modificeret bitumen MOB
Vegecol

Vi finder den løsning, der passer til dig

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type bindemiddel der passer bedst til din opgave. Men du kan være helt rolig – vores dygtige medarbejdere tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til din opgave.

Kan vi hjælpe dig?

Så skynd dig at kontakte os – vi står klar med service, rådgivning og mange års erfaring og deler hellere end gerne ud af vores viden, så vi sikrer os, at du går herfra med den helt rigtige løsning.

Udfyld navn og tlf. og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Du kan læse mere om produkternes egenskaber og fordele her:

Emulsion EOB – emulgering i vand

Fremstilles ved emulgering af bitumen i vand, hvilket betyder, at bindemidlet fylder mere, og at bitumen får bedre fat i stenmaterialet. Det er en meget stærk løsning, både teknisk og miljø- og klimamæssigt

Polymer-modificeret emulsion EMOB – emulgering i vand og tilsat polymer

Dette bindemiddel øger belægningens fleksibilitet og sikrer, at stenmaterialet binder bedre til underlaget og er mere modstandsdygtigt mod vrid fra køretøjer. Det giver et langtidsholdbart resultat.

Polymer-modificeret emulsion EMOB Premium – emulgering i vand og tilsat ekstra polymer

Samme funktions egenskaber som EMOB, dog tilsat ekstra polymer, som bevirker, at belægningen bliver ekstra slidstærk og kan tåle stor trafikbelastning.

 

DOB-biobit polymer-modificeret 

Er tilsat fiskeolie i stedet for organiske opløsningsmidler, hvilket sikrer et bedre arbejdsmiljø for de medarbejdere, der udfører overfladebehandlingen. Den tilsatte polymer reducerer bindemidlets temperaturfølsomhed og giver større elasticitet og fleksibilitet end de almindelige typer bitumen.

Vegecol – vegetabilsk bindemiddel

Er et plantebaseret bindemiddel, der binder CO2. Det er et transparent
bindemiddel, der giver nye muligheder inden for arkitektoniske projekter.

Du kan blandt andet se Vegecol blive brugt her

FÅ MERE VIDEN OM OVERFLADEBEHANDLING

Udfyld nedenstående formular og en vore dygtige medarbejdere vil kontakte dig hurtigst muligt.