Revneforsegling

- forhindrer at skader udvikler sig

Vind, vejr og slidtage giver revner

Revner i asfalten kan opstå af flere forskellige årsager, fx sætninger i underlaget, regnvand, trafikbelastninger og også revner efter tidligere opgravninger.

Den danske vinter er ofte vejens værste fjende. Frostvejr og skiftende temperaturer gør tit små revner meget værre, og det betyder på sigt, at vejene bliver ujævne og ubehagelig at køre på.

Revneforsegling forlænger vejens levetid

Revneforsegling – billig og effektiv vedligeholdelse

Selvom revnerne ikke ser ud af meget, er overfladen brudt, og nedbør kan trænge ned i det underliggende grus og ødelægge bæreevnen.

Revner i asfalten skal tages alvorligt og lukkes i tide for at undgå nedbrydning af den eksisterende asfalt. Lader du stå til, kan det blive nødvendigt at skifte hele belægningen på et senere tidspunkt. Når du sørger for hurtigt at forsegle revner, forlænger du vejens levetid her og nu.

Bindemiddel forsegler revnen

Revneforsegling udføres med et bindemiddel, som kan trænge helt ned i alle revner. På den måde kan regnvandet ikke længere trænge ned i det bærende underlag og risikere at ødelægge bæreevnen. Revnen tørres og rengøres grundigt med lufttryk, herefter fyldes den med bindemidlet, som forsegler revnen og tætner bærelaget.

Revneforsegling kan udføres manuelt eller med maskine – og uanset metoden, så er revneforsegling en billig måde at forlænge belægningens levetid på.

Fordelene revneforsegling:

Hurtigt og nemt enten manuelt eller med maskine
Kræver ikke større afspærring af vejen
Forhindrer at revner udvikler sig til større huller
Forlænger vejens levetid
streamline-icon-phone-circle@48x48
Har din vej brug for revneforsegling?