Kort om Dansk Overfladebelægning

I Dansk Overfladebelægning, i daglig tale kaldet DOB, har vi siden 1981 markedsført, projekteret og leveret overfladebehandling overalt i Danmark og i de øvrige nordiske lande, så mennesker kan komme nemt og sikkert fra sted til sted.

Med omtanke for miljøet

I DOB sætter vi en ære i at levere professionel overfladebehandling – men det udelukker ikke, at vi også har øje for miljøet. Vi går gerne nye veje for at minimere miljøpåvirkningen ved at finde nye materialer og metoder, og vi er i dag en af de førende udbydere i Danmark inden for totalkoncepter til miljøvenlig overfladebehandling.

Miljø handler også om, hvordan det færdige resultat fungerer og fremtræder i forhold til omgivelserne. Hvis opgaven kræver, at overfladebehandlingen indgår som et naturligt element, kan både veje, stier og pladser udføres i naturafstemte farver.

Erfaring og knowhow

En erfaren, veluddannet stab af medarbejdere og en alsidig maskinpark danner grundlaget for førsteklasses overfladebehandling af enhver art. Hos os får du kompetent rådgivning og sparring, baseret på mange års solid erfaring med overfladebehandling. Vi sørger for, at du får den aftalte overfladebehandling i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid – og en færdig løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

 

  1. Etableret i 1981

  2. Ejet af Pankas A/S og Colas Danmark A/S

  3. Certificeret i CE i henhold til DS/EN 12271

  4. Vi yder landsdækkende service

  5. Vi er store nok til de store og små nok til at have dit projekt i fokus

  6. Kvalitet – og tid til omhu

DOB’s historie i årstal

2004

DOB udvidede sit forretningsområde til også at dække mindre asfaltreparationer. DOB’s forretningsområder er: Overfladebehandling, Vegecol belægning og asfaltarbejder.

2001

NCC Danmark A/S valgte, som en  konsekvens af deres køb af Roads (det tidligere Phønix) at udtræde af DOB I/S.

1997-2001

Ejerforholdet i denne periode:

1/3 til Colas Danmark A/S, 1/3 til NCC Danmark A/S og 1/3 til Pankas A/S.

1997

DOB I/S fusionerede med Pankas A/S’ Overfladebehandlingsafdeling under navnet Dansk Overfladebelægning.

1996

Dansk Slurry Seal I/S (koldasfalt) blev lagt ind under Dansk Overfladebelægning.

1988

Flyttede vi til Brenderup på Fyn, hvor selskabet købte de nuværende faciliteter på Rugårdsvej.