Belægninger

- sammen finder vi den rigtige belægning til dig

Er du i tvivl om, hvilken overfladebelægning du skal vælge? Så er du kommet til det rigtige sted.
DOB har et bredt produktsortiment, så du kan altid finde en løsning, der passer til din opgave.

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Belægninger, der skaber værdi for dig

Hos DOB er kunden i fokus, og vi lægger vægt på altid at yde professionel rådgivning, så vi sikrer, at vi sammen med dig finder frem til den rigtige løsning, der skaber værdi for kunden. Vi har et bredt produktsortiment og mange års erfaring, og vi stiller vores ekspertviden til rådighed lige fra første gang, du kontakter os og indtil opgaven er helt færdig.

Vi tilbyder forskellige løsninger og fælles for dem alle er, at de skaber værdi, både for dig og samfundet. For eksempel bliver byrum pænere med smukke overfladebelægninger i farver, der blender naturligt ind i omgivelserne. Reparation af og bedre belægninger på veje og stier øger trafiksikkerheden. Og brug af vegetabilske bindemidler sørger for mindst mulig miljøbelastning.

Hvilken belægning du skal vælge til din opgave, afhænger blandt andet af hvilket underlag, der skal behandles, hvilke omgivelser det skal passe ind i og hvor meget trafik, der er på den vej, sti eller plads, der skal fornyes.

Vi tænker i hele løsninger

Vi tænker altid i hele løsninger – derfor lægger vi vægt på grundig rådgivning og vejledning i hele processen, så du får den løsning, der passer dig bedst og som samtidig tager hensyn til både underlaget, trafikken og omgivelserne.

Hvilket belægning skal du vælge?

Vil du gerne vide mere om de enkelte belægninger – så ring til os. Solid faglig viden og professionel rådgivning er en del af vores DNA, og vores dygtige team står klar til at fortælle dig alt om de forskellige produkter, så I sammen kan afgøre, hvilket der er det rigtige for dig.