Vedligehold af veje og stier

Vedligehold sikrer god funktion og lang levetid

Har du brug for hjælp til at vedligeholde dine asfalt- og overfladebelægninger? Hos DOB ved vi alt om, hvordan de forskellige typer asfalt- og overfladebelægninger skal passes og plejes for at sikre, at de fungerer og holder længst muligt.

 

Levetid og vedligeholdelse

Hos DOB har vi mange års erfaring med belægninger til veje, stier og pladser, og vores vigtigste opgave er at skabe løsninger, der er til glæde for alle – og som holder i mange år.

Det er vigtigt at foretage løbende eftersyn af dine overfladebelægninger, enten i forbindelse med udbedring af småskader eller med et fast interval, da det medvirker til at forbedre funktionaliteten og forlænge belægningens levetid. Herved kan mange småskader repareres i tide, inden de udvikler sig til alvorlige skader, der kan blive meget dyre at udbedre – og det er både ærgerligt og dyrt, hvis belægningerne skal fornyes efter få år på grund af manglende vedligeholdelse.

Planlægning af vedligehold er derfor en god investering, der sparer dig penge på langt sigt.

Er skaden sket?

Hvis din belægning trænger til reparation, så kan DOB hjælpe med at fjerne den beskadigede belægning og udlægge en ny. Vores dygtige serviceteam har mange års erfaring med reparation af for eksempel slaghuller, og de foretager også mindre lapninger. De har alle de nødvendige materialer i servicebilen, så de hurtigt kan hjælpe dig med at udbedre skaden. Trafikken derved hurtigt kan komme til at glide igen.

Råd og vejledning om vedligeholdelse

Vi rådgiver naturligvis også gerne om vedligeholdelse af din vej. Generelt kan alle belægninger tåle almindelig vejservice, for eksempel fejning, saltning og ukrudtsbekæmpelse med gasbrænder.

Der er dog faktorer og forhold, der kan slide særligt på belægningerne. Især kan påvirkninger fra varme, statiske belastninger, fx henstilling af tunge containere, eller kemikalier være skadelige for belægningen. Desuden vil påvirkning fra vind og vejr med tiden også sætte sit præg på belægningen, og overfladen kan få fx slaghuller og revner.
Se her for en drift- og vedligeholdelsesvejledning

Din vej er vores fokus

Det er vigtigt for os, at du ved præcist, hvordan du bedst vedligeholder din vej, sti eller plads. Vores medarbejdere står klar med råd og vejledning.

streamline-icon-phone-circle@48x48
Trænger din vej til vedligeholdelse?

Så tag fat i os – vi er specialister i skræddersyede løsninger og er altid klar til at rådgive dig om alle facetter inden for asfalt.