Asfaltarbejde og asfalt- reparation

- Overlad asfaltreparationer til DOB

Brug for hjælp til asfaltarbejde

Er p-pladsen fuld af huller? Trænger indkørslen til en ny belægning? Er rampen ramponeret? DOB kan hjælpe med de fleste typer af asfaltopgaver, store som små. 

Hos DOB er vi førende inden for totalkoncepter til overfladebelægning af veje, stier og pladser. Vi har over 40 års erfaring med udførelse af asfaltarbejde for både kommuner, virksomheder og private i hele Danmark. 

Vi løser asfaltopgaverne så hurtigt og effektivt som muligt og til mindst muligt besvær for dig og dine brugere.

Få vedligeholdelse af veje og pladser udført af DOB

Vi har det nødvendige materiale og maskinel

Hvis du kender lidt til asfalt, så ved du, at det er vigtigt at få repareret begyndende huller og revner i asfaltbelægningen, inden skaderne bliver værre. For jo længere tid der går, jo dyrere bliver det.

Vores serviceteams, der består af dygtige medarbejdere, laver ikke andet hele året. De har alt det nødvendige materiale og materiel med i lastbilen, og de kan rykke hurtigt ud til alle former for asfaltarbejde og asfaltreparationer.

Outsource asfaltreparationer til DOB

Du kan slippe for selv at stå for løbende vedligeholdelse af veje og pladser og i stedet sende alle opgaver videre til DOB.

Vi har alt det nødvendige materiel og kan komme med kort varsel.

DOB udfører disse typer asfaltarbejde:

Slaghuller
Opkørsler
Indkørsler
Ramper
Regulering af brøndgods
Reparation af asfalt
Markeringsarbejder
streamline-icon-phone-circle@48x48
Spørgsmål om asfaltarbejde?

Har du brug for at få udført asfaltarbejde?

Er der begyndende huller og revner i din asfaltbelægning? Vent ikke for længe med at kontakte os, så vi kan få udbedret skaderne. Vi er klar til at hjælpe dig med både professionel rådgivning og effektiv opgaveløsning.

Få repareret begyndende huller og revner i asfaltbelægningen

Udfyld formularen, og få mere viden om hvorfor løbende vedligeholdelse af veje og stier betaler sig i produktbladet “Reparation og
asfaltopgaver”