Produkt:
Det er ikke kun virksomheder, der har fokus på bæredygtighed, når der skal vælges belægninger til stier og veje. Flere private grundejerforeninger vælger også ”grønne” løsninger, når der skal anlægges veje og stier i deres boligområder.

I et nyt boligområde i Aalborg har Dansk Overfladebelægning lagt miljøvenlige belægninger med bindemidlet Vegecol på veje, stier og terrasser i området. Udover at bindemidlet er miljøvenligt, er det også transparent, og det får belægningsstenenes farver til at fremstå tydeligere. Den gule farve på belægningsstenene passer godt til boligerne i området og er med til at give det et eksklusivt udtryk.

Andre fordele ved denne type belægning er også, at den kræver minimal vedligeholdelse og at holdbarheden er lang. Som en lille sidegevinst gør den det også næsten umuligt for ukrudt at skyde frem – så du kan nyde din terrasse i stedet for at bruge tid på at fjerne ukrudt.

De miljøvenlige belægninger løfter hele indtrykket, og det er med til at fastholde de høje boligpriser i området.

By:
Aalborg

År:
2019

Øvrig information:
Vi lægger også bæredygtige overfladebelægninger for virksomheder overalt i Danmark – se blandt andet: Gårdmiljø ved Blågårdsplads i København og stiarealerne omkring Grundfos’ danske hovedkontor.