Grundfos har bæredygtig overfladebelægning på stier

Bæredygtige stier til virksomhed med fokus på grøn omstilling

Flere og flere virksomheder har fokus på den grønne omstilling – heriblandt pumpegiganten Grundfos, der støtter op om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Virksomheden har fokus på at gøre en forskel, specielt inden for verdensmålene ”Rent vand” og ”Klimaindsats”.

Det var derfor et naturligt valg for Grundfos at vælge vores miljøvenlige overfladebelægning Vegecol til stiarealerne omkring Grundfos’ danske hovedkontor. Stierne, der farvemæssigt er afstemt til omgivelserne, binder de idylliske omgivelser flot sammen. Udover at stierne er bæredygtige, er de også faste, så det er nemmere for både fodgængere, kørestole, cyklister og andre at komme rundt i området. De faste belægninger gør også, at der ikke så let opstår huller, vandpytter eller støvgener.

Vegecol er en god løsning til alle virksomheder, som har fokus på den grønne omstilling, da det er et bæredygtigt produkt. Vegecol er baseret på plantematerialer, og CO2 fra plantematerialet bindes i belægningen i hele dens levetid – 1 ton Vegecol binder hele 1,3 tons CO2, hvilket gør det til en god og miljøvenlig løsning.

Få mere at vide
Vi har også anlagt overfladebelægninger for andre virksomheder i Danmark – Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi sammen med dig gennemgår de forskellige muligheder.

 

 

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Bjerringbro

År:
2019

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede …

Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at …

Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende …