Brug for hjælp til asfaltarbejde

Er P-pladsen fuld af huller? Trænger indkørslen til en ny opkørsel? Er rampen ramponeret? Bare rolig – DOB kan hjælpe med de fleste typer af asfaltopgaver, store som små.

Kunder i hele Danmark

Hos DOB, som er førende indenfor totalkoncepter til overfladebehandling til veje, stier og pladser, har vi et dygtigt serviceteam, som har over 35 års erfaring med udførsel af asfaltarbejde for både kommuner, virksomheder og private i hele Danmark. Som kunde hos DOB kan du altid regne med, at vi hjælper, når du har behov for det – 365 dage om året. Vi løser opgaverne så hurtigt og effektivt som muligt og med mindst muligt besvær for kunder og brugere.

 

Asfaltarbejde – vi kommer hele vejen rundt

Hvis du kender lidt til asfalt, så ved du også, at det er vigtigt at få repareret begyndende huller og revner i asfaltbelægningen, inden skaderne bliver værre. For jo længere tid der går, jo dyrere bliver det.

Vi har serviceteams, der består af dygtige medarbejdere, som er specialister på præcis det her område. De laver ikke andet hele året. De kører land og rige rundt – så der er stor sandsynlighed for, at de snart er lige i nærheden af dig! Ring til dem; de er klar til også at hjælpe dig.

Teamet har alt det nødvendige materiale og materiel i lastbilen, så de altid hurtigt kan rykke ud til alle slags opgaver. Vi står blandt andet for vedligeholdelse af veje og pladser i Middelfart kommune. Vi hjælper generelt med følgende typer asfaltarbejde:

  • Slaghuller

  • Opkørsler

  • Indkørsler

  • Ramper

  • Regulering af brøndgods

  • Reparation af asfalt

  • Revneforsegling

  • Markeringsarbejder

Du kan ringe på tlf. 6444 2533
eller kontakte vores serviceteam direkte:
Søren Schrøder tlf. 2030 2035

Hurtig betjening og gode priser

Nem og rationel administration betyder, at vi også prismæssigt er konkurrencedygtige: Vi har sparet de tunge arbejdsgange væk, så du har direkte kontakt til serviceteamet. Det giver hurtig betjening og holder prisen nede – også på helt små opgaver, såsom asfaltreparation, som ikke er den dyr opgave.

Skal vi udføre det næste asfalt arbejde for dig?

Er der begyndende huller og revner i din asfaltbelægning? Vent ikke for længe med at kontakte os, så vi kan få udbedret skaderne. Vi er klar til at hjælpe dig med både professionel rådgivning og effektiv opgaveløsning.

Send besked