Få vedligeholdelse af veje og pladser udført af DOB

Vedligeholdelse af veje og pladser i Middelfart kommune

I 2020 besluttede Middelfart Kommune at outsource vedligeholdelsen af kommunens veje og stier til DOB.
Aftalen betyder, at Middelfart Kommunes entreprenørafdeling nu videresender asfalt-reparationsopgaverne til DOB. Vi har professionelt, tidssvarende materiel og erfarne medarbejdere, som kan rykke ud med kort varsel.

Aftalen har betydet, at standarden af belægningerne på kommunens veje og stier er blevet bedre og at der nu kommer langt færre klager fra borgerne, som tidligere oplevede lange ventetider på reparation af huller og revner i asfaltbelægningen.

Økonomisk har det også vist sig at være en bedre løsning, fordi kommunen ikke længere behøver trække travle medarbejdere væk fra andre opgaver og heller ikke længere skal sørge for opdatering og vedligeholdelse af sjældent benyttet materiel. Alt i alt en optimal løsning, som Middelfart Kommune har stor glæde af.

Få mere at vide
DOB udfører også asfaltarbejde og asfaltreparationer i andre kommuner og også for private. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi sammen ser på den udfordring, du skal have løst.

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Middelfart

År:
2020 – nu

Bygherre:
Middelfart kommune

Opgavetyper:
Mindre asfaltopgaver som at lappe huller i asfalten og at etablere ramper og opkørsler.

 

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...