Ved lystbådehavn er overfladebelægning på sti blevet fornyet

Forskønnelse af stisystem ved Marselisborg Lystbådehavn

Det skal tage sig smukt ud, når lystsejlere anløber Marselisborg Lystbådehavn, og havnens mange besøgende skal kunne komme nemt omkring. Derfor er stisystemet, der omkranser marinaen, blevet frisket op og har fået ny overfladebelægning. DOB har stået for entreprisen.

Nem adgang til faciliteter
Stien, der også løber langs med marinaens bådebro, ligner umiddelbart en grussti, men stiens ny overflade er fast og robust. Her er ingen løse sten, som støver og ligger ujævnt, og som er svære at køre på med hjul.

Den faste overflade har den fordel, at alle, såvel cyklister som gående med fx barnevogn eller rollator, kan færdes uhindret rundt på marinaen. Og lystsejlerne kan nemt køre til og fra deres både med fx bagagevogne, når de benytter havnes faciliteter.

Plantebaseret bindemiddel
Stentypen, majs, i den ny overbladebelægning er valgt, fordi farven matcher bådebroens træ flot. Den nye belægning er desuden udført i Vegecol, et 100 % plantebaseret bindemiddel. 1 ton Vegecol binder 1,3 tons CO2, og bindemidlet er dermed skånsomt for miljøet.

Få mere at vide
Går du efter et alternativ til traditionelt bindemiddel, ligesom Marselisborg Lystbådehavn, er produktet Vegecol et oplagt valg. Se fx denne parkeringsplads, hvor overfladebelægningen også er udført i Vegecol.

Vores medarbejdere hjælper dig med at finde den rigtige overfladebelægning til netop dit projekt, og vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Aarhus

År:
2021

Bygherre:
Aarhus Kommune

Antal m2:
435 m2

Bindemiddel:
Vegecol

Belægningstype:
Enkelt OB

Stentype:
4/8 mm majs

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...