Miljøvenlig overfladebelægning på virksomheds parkeringsplads

Flere virksomheder tænker i løsninger der giver et negativt CO2 aftryk.

For en virksomhed med fokus på miljøet har DOB netop lagt 5.000 m2 belægninger med det plantebaserede Vegecol rundt om et 3.500 m2 stort, nybygget domicil i Vejle.

Der er tale om veje, stier og et stort parkeringsområde, hvor overfladebelægningen gør det nemmere for både medarbejdere og besøgende at komme til og fra virksomheden.

Udover at Vegecol bindemidlet har et negativt CO2 aftryk, har bindemidlet også den fordel, at det er transparent. Det får den flotte farve i de valgte majsgule belægningssten til at fremstå tydeligere. Belægningerne er med til at binde bygningerne og det store, grønne område med skov og sø sammen på smukkeste vis.

Virksomheden i Vejle er et godt eksempel på, hvordan erhvervslivet kan bidrage positivt til at reducere den samlede CO2-udledning. Hvis det skal lykkes os at skabe en bedre og grønnere fremtid, kræver det, at endnu flere virksomheder sætter den grønne omstilling på dagsordenen – også når det gælder noget så tilsyneladende ubetydeligt som valg af belægninger.

Få mere at vide
DOB udfører overfladebelægninger for virksomheder overalt i Danmark – se blandt andet: Stiarealerne omkring Grundfos’ danske hovedkontor. Vi hjælper gerne med at finde frem til den løsning, der passer præcis til dit projekt.

 

 

 

 

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Vejle

År:
2020

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...