Ved Bølgen i Vejle har stisystemet en flot overfladebelægning

Flotte stier ved Bølgen i Vejle

Alle der kører over Vejlefjordbroen har lagt mærke til den ikoniske bygning: Bølgen. Og på stierne ved bygningen færdes dagligt mange vejlensere, når de motionerer og går tur ved marinaen og ud langs fjorden.

DOB lagde ny overfladebelægning på stisystemet i forbindelse med en renovering i 2021. Nu fremstår alle stierne igen præsentable til glæde for beboerne og områdets mange besøgende.

Uhindret færdsel for alle
Ved første øjekast ligner stisystemet traditionelle grusstier. Men stiernes overflade er helt fast, og det har den store fordel, at stierne er nemme at færdes på for alle, både store og små. Her er ingen løse sten, man kan skride i, og det betyder, at barnevogne og gangbesværede med rollator og også mindre børn på fx løbecykler uhindret kan køre på stierne.

Overfladebelægning matcher omgivelserne
Til overfladebelægningen på stierne er valgt en lys farve, stentypen hedder majs og den naturlige, gullige farve falder smukt i med arkitekturen i området, det nærværende vand og ikke mindst skoven i baggrunden.

Stiernes overfladebelægning er nem at vedligeholde. Og skulle der med tiden opstå huller i belægningen, kan de nemt lappes, uden at der opstår farveforskel.

Få mere at vide
DOB har udført overfladebelægning på lignende stisystemer nær vand, ved havnemiljøet og på marinaer, bl.a. Marselisborg havn 

Vores medarbejdere hjælper dig med at finde den rigtige overfladebelægning til netop dit projekt. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi sammen med dig gennemgår de forskellige muligheder.

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Vejle

År:
2021

Bygherre:
Vejle Kommune

Antal m2:
862 m2

Bindemiddel:
Polymer-modificeret emulsion

Belægningstype:
Enkelt OB

Stentype:
4/8 mm maj 

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...