Bindemidler – høj kvalitet og miljøvenlige løsninger

Vil du vide mere om de bindemidler, vi anvender? Så er du altid velkommen til at kontakte os – hos DOB er vi stolte af vores produkter og fortæller dig gerne om de fordele og det udbytte de kan give dig.

 

Høj teknisk kvalitet og hensyn til miljøet

Vi anvender forskellige typer bindemiddel for at få belægningstyperne til at hænge sammen. Hvilken type der anvendes, afhænger blandt andet af, hvilket underlag, der skal behandles. Uanset type er det vigtigt for os, at vores produkter både er af høj teknisk kvalitet og er så miljøvenlige som muligt.

Vi bruger følgende bindemidler:

  • Emulsion EOB
  • Polymer-modificeret emulsion EMOB
  • Polymer-modificeret emulsion EMOB+
  • DOB-biobit polymer-modificeret
  • Polymer-modificeret bitumen MOB
  • Vegecol

Du kan læse mere om produkternes egenskaber og fordele her:

Emulsion EOB – emulgering i vand

Fremstilles ved emulgering af bitumen i vand, hvilket betyder, at bindemidlet fylder mere og at bitumen får bedre fat i stenmaterialet. Det er en meget stærk løsning, både teknisk og miljø- og klimamæssigt.

 

Polymer-modificeret emulsion EMOB – emulgering i vand og tilsat polymer

Dette bindemiddel øger belægningens fleksibilitet og sikrer, at stenmaterialet binder bedre til underlaget. Det giver et langtidsholdbart resultat.

 

Polymer-modificeret emulsion EMOB+ Polycol Premium – emulgering i vand og tilsat ekstra polymer

Samme funktions egenskaber som EMOB, dog tilsat ekstra polymer som bevirker at belægningen bliver ekstra slidstærk og kan tåle stor trafikbelastning.

 

DOB-biobit polymer-modificeret – vegetabilsk olie

Er tilsat miljøvenlig vegetabilsk olie i stedet for organiske opløsningsmidler, hvilket sikrer et bedre miljø og bedre forhold for de personer, der udfører overfladebehandlingen. Desuden reducerer det hærdningsperioden og mindsker risikoen for svedninger.

 

Polymer-modificeret bitumen MOB – tilsat polymer

Tilhører en gruppe af specialbindemidler, der fremstilles med indhold af termoplastisk polymer, der reducerer bindemidlets temperaturfølsomhed og giver større elasticitet og fleksibilitet end de almindelige typer bitumen.

 

Vegecol – vegetabilsk bindemiddel

Er et plantebaseret og miljøvenligt bindemiddel, der binder CO2. Det er et transparent
bindemiddel, der giver nye muligheder inden for arkitektoniske projekter.

 

Vi finder den løsning, der passer til dig

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type bindemiddel, der passer bedst til din opgave. Men du kan være helt rolig – vores dygtige medarbejdere tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til din opgave.

Skal vi også hjælpe dig?

Så skynd dig at kontakte os – vi står klar med service, rådgivning og mange års erfaring og deler hellere end gerne ud af vores viden, så vi sikrer os, at du går herfra med den helt rigtige løsning.

Udfyld navn og tlf. og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Send besked

Følg os på

linkedin

Få seneste nyt om overflade-
belægning, nye regler på
området, projekter og
andet godt fra vores
verden.