Flotte rødbrune belægninger til legeområde

Flotte rødbrune belægninger til legeområde

Dansk Overfladebelægning kommer vidt omkring i Danmark og i vores nordiske nabolande. Fx i Helsingborg i Sverige, hvor vi har anlagt faste stibelægninger i et legepladsområde.

Legeområdet rummer både funktionelle, visuelle og legende elementer, der opfordrer til både fysisk og mere sansebetonet leg. Den fysiske leg har fået gode rammer med de faste og jævne belægninger, der gør det nemt at komme rundt med både cykler og barnevogne og også på rulleskøjter.

For at skabe sammenhæng mellem de forskellige farverige elementer har vi anlagt faste stier med rødbrune belægningssten, der er med til at binde området naturligt sammen. Belægningerne er udført som 1½ overfladebehandling med 4/8 mm cloburn. Kombinationen af teknik og materialevalg giver legepladsen et legende og smukt udtryk.

Få mere at vide
DOB har også anlagt stier i andre legeområder og forlystelsesparker i Danmark og udlandet – se blandt andet Zoologisk have i København. Vores medarbejdere hjælper dig med at finde den rigtige belægningsfarve og overflade til netop dit projekt. Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde.

 

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Helsingborg

År:
2019

Bygherre:
Helsingborg Sygehus

Antal m2:
 150 m2

Bindemiddel:
Vegecol 

Belægningstype:
1½ overfladebelægning

Stentype:
5/8 mm og 2/5 mm Cloburn

 

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...