Produkt: Vejbelægning

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende frost og tø, stadigt stigende mængder regn og høje sommertemperaturer slider hårdt på veje og stier, så der opstår udvaskning, revnedannelse og sætninger/lunker.

I Odense SØ besluttede en grundejerforening derfor at få udført en tiltrængt renovering.

 

En holbar og værdifuld løsning

Efter en grundig gennemgang og evaluering udførte DOB udskiftning af samtlige brønde og riste, nødvendig opretning med asfalt, type AB 6t klippegranit, nyt slidlag type enkelt og overfladebehandling med polymermodificeret bitumen, afdækket med 5/8 mm mørke granitskærver.

 

Fra slidt til værdifuld opgradering

Renoveringen gav et synligt kvalitetsløft til hele området, som villaejerne glæder sig over dagligt. Derudover giver det velholdte og mere moderne udtryk også en værdiforøgelse af de enkelte huse, specielt fordi den valgte overfladebelægning er slidstærk og kan holde mange år fremover.

By:

Odense

År:
2020

Bygherre:

Grundejerforening og Odense Kommune

 

Øvrig information:
Dansk Overfladebelægning udfører asfalt- og belægningsarbejde overalt i Danmark og de øvrige nordiske lande. Vi hjælper gerne med at finde frem til den løsning, der passer til præcis jeres projekt.