Produkt:

Flere og flere virksomheder har fokus på den grønne omstilling – heriblandt pumpegiganten Grundfos, der støtter op om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Virksomheden har fokus på at gøre en forskel, specielt inden for verdensmålene ”Rent vand” og ”Klimaindsats”.

Det var derfor et naturligt valg for Grundfos at vælge vores miljøvenlige overfladebelægning Vegecol til stiarealerne omkring Grundfos’ danske hovedkontor. Stierne, der farvemæssigt er afstemt til omgivelserne, binder de idylliske omgivelser flot sammen. Udover at stierne er bæredygtige, er de også faste, så det er nemmere for både fodgængere, kørestole, cyklister og andre at komme rundt i området. De faste belægninger gør også, at der ikke så let opstår huller, vandpytter eller støvgener.

Vegecol er en god løsning til alle virksomheder, som har fokus på den grønne omstilling, da det er et bæredygtigt produkt. Vegecol er baseret på plantematerialer, og CO2 fra plantematerialet bindes i belægningen i hele dens levetid – 1 ton Vegecol binder hele 1,3 tons CO2, hvilket gør det til en god og miljøvenlig løsning.

By:
Bjerringbro

År:
2019

Øvrig information:

Vi har også anlagt bæredygtige overfladebelægninger for andre virksomheder i Danmark – se blandt andet: Flere virksomheder tænker i grønne løsninger og Marmormolen i Nordhavnen, København