Vi har 40-års jubilæum

Den 1. marts 2021 har Dansk Overfladebelægning (DOB) 40-års jubilæum. Det er en milepæl i virksomhedens historie, og det skal fejres! Derfor har vi planlagt en række overraskelser hen over året, der alle gennemføres under behørigt hensyn til corona-restriktionerne.

 

Tiden flyver, når man er i godt selskab!

… og det har vi nu været i hele 40 år, takket være vores mange kunder, som har stolet på, at vi har været de bedste til at anlægge deres veje og stier rundt omkring i hele Danmark, og også i de øvrige nordiske lande.

Det er vi umådeligt taknemmelige og stolte over! Derfor er det naturligt, at vores jubilæumsår i høj grad kommer til at fokusere på vores kunder. Og på vores medarbejdere, som hver dag sørger for, at kunderne ikke bare kommer igen med nye opgaver, men også anbefaler os til andre.

 

Udvikling gennem 40 år

Dansk Overfladebelægning startede i den midtjyske by Brande i 1981. Dengang var virksomheden ejet af Superfos og Colas Danmark A/S.

Meget er sket i årenes løb: I dag er vi 15-20 medarbejdere, og adressen er skiftet til fynske Brenderup. Virksomheden er nu ejet ligeligt af Pankas A/S og Colas Danmark A/S, men vi er et selvstændigt firma med egen identitet og egne opgaver. Vi råder over en alsidig og moderne maskinpark, og i vores daglige arbejde med etablering af veje og stier i Danmark og det øvrige Norden har vi i stadigt stigende grad fokus på miljøhensyn og klimaaftryk.

 

Jubilæum – på trods af coronaen

I DOB er vi fleksible og positive. Derfor har vi også besluttet, at vi vil have det allerbedste jubilæumsår, som vi bare fejrer på en lidt anderledes måde. Og det bliver godt! Vi har nemlig planlagt adskillige aktiviteter året igennem, hvor vi fejrer vores kunder og medarbejdere … sammen, men på afstand.

Vi vil ikke løfte sløret for, præcis hvad vi har i støbeskeen, men vi kan godt røbe, at du skal holde et vågent øje med os den 1. marts!

  1. Grundlagt i Brande i 1981

  2. Ejet af Pankas A/S og Colas Danmark A/S

  3. Selvstændigt firma

  4. Opgaver i Danmark og Norden

  5. Miljø- og klimabevidste