Udlagt sti

DOB er med til at forskønne boligområde med en naturlig overfladebelægning.

Endnu et nyt flot boligområde skyder op, og DOB (Dansk Overfladebelægning) er med til at forskønne området med den naturlige overfladebelægning med Vegecol og 4/8 mm Majs sten. Stisystemet omfatter gårdrum, brandvej og plads, i alt 1.050 m². Vegecol belægningen er udlagt på et underlag af GAB asfaltbærelag. Anlægsgartner og samarbejdspartner på dette projekt er BF-Anlæg i Viborg.

VEGECOL OVERFLADEBELÆGNING

Vegecol er plantebaseret og dermed CO2-besparende alternativ til de traditionelle bindemidler. Udover at være vegetabilsk er bindemidlet Vegecol også transparent. Det betyder, at stenens naturlige farve fremstår mere klar i overfladebelægningen.

Læs mere om Vegecol her

HØJE HAVER I BALLERUP

Høje Haver er en af de mange nye boligkomplekser, der skyder op i Ballerup, og byder på 77 lejligheder med et særligt bæredygtigt fokus. Høje Haver består af en hestesko-formet bygning med forskellige højder og spring fra to-fem etager, der giver et let og varieret udtryk. Fra tagterrassen på toppen er der flot udsigt til bygningens grønne tage og ikke mindst det grønne gårdrum. Gårdrummet er designet med træer, blomster og svungne stier, der skaber små hyggelige uderum til ophold, leg og aktivitet.

VALG AF BELÆGNING

Det er landskabsarkitekten, der har valgt og beskrevet udendørsarealerne og dermed også belægningen. Som anlægsgartner er Jesper Bach fra BF-Anlæg sikker på, at belægningen er valgt af flere grunde. For det første er overfladebelægningen med Vegecol CO₂-besparende og baseret på plantematerialer. Og med dette projekt, hvor der er fokus på bæredygtighed, er denne belægning det rette valg. For det andet gør valget af sten, at belægningen har varme farver og giver et andet spil end hvis det f.eks. havde været betonsten. Og for det tredje har stierne i gårdrummet runde former, hvilket ikke er nogen udfordring for udlægning af overfladebelægningen.

Se typer og farver her

EN PROFESSIONEL SAMARBEJDSPARTNER

Jesper Bach, BF-Anlæg: ”Vi har samarbejdet med DOB på yderligere et par projekter og er glad for vores samarbejde. DOB er en professionel samarbejdspartner, som kommer til tiden og udfører en god og flot belægning med sans for detaljen. Udlægning af belægningen er vejrafhængig, og DOB måtte derfor også udskyde udførelsen af dette projekt, da firmaet ikke går på kompromis med kvaliteten.”

 

 

Brug pilene til at bladre mellem billederne eller klik på dem for at zoome ind

By:
Ballerup

År:
2023

Antal m2:
1.050 m2 på stier brandvej og cykelparkering

Bindemiddel:
Vegecol 

Belægningstype:
Enkelt overfladebelægning

Stentype:
4/8 mm Majs

streamline-icon-phone-circle@48x48
Skriv eller ring​

Hvad enten du har spørgsmål til vores forskellige overfladebelægninger eller du søger konkret rådgivning, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilsvarende referencer
Tofarvet vejbelægning giver trafikanter bedre overblik
Offentlige veje

Færre farlige situationer med tofarvet

På Vestfyn ved halvøen Helnæs er der en landevej med en smuk udsigt, så smuk at den nærmest tager al opmærksomheden fra bilisterne. Den tosporede ...
Renovering af fællesveje i grundejerforening forskønner kvarteret
Boligveje

Renovering af grundejerforenings fællesveje

I en grundejerforening i Dragør har fællesvejene fået ny vejbelægning. Samtidig er de eksisterende kant-brosten blevet genbrugt, både for at skåne miljøet og for at ...
Kvalitetsløft af vejbelægning i villakvarter
Boligveje

Ny flot vejbelægning giver villakvarter et løft

Mange villakvarterer rundt omkring i landet har efterhånden en del år på bagen – og det kan ses på vejbelægningerne. Det danske vejr med skiftende ...