Relaterede produkter – de fuldender opgaven

Har du brug for hjælp til at reparere revner i asfalten? Eller skal du bruge markeringssøm til afgrænsning af mindre områder? Så er du kommet til den rette. Hos DOB kan vi tilbyde relaterede produkter, som fuldender opgaven. 

 

Bredt produktprogram

Hos DOB er vores kerneområder rådgivning omkring udførslen af asfaltarbejde og forskellige typer belægning.Belægningstyper Men vores dygtige medarbejdere har også mange års erfaring med andre typer opgaver og står klar til at fortælle dig om alle de opgaver vi kan hjælpe med.

Vi udfører også:

  • Revneforsegling
  • Markering af mindre områder med markeringssøm
Revneforsegling – billig og effektiv vedligeholdelse

Revner i asfalten skal tages alvorligt og lukkes i tide for at undgå nedbrydning af den eksisterende asfalt. Mindre revner kan repareres med partiel overfladebehandling, men er revnen mere omfattende kan reparationen udføres ved hjælp af revneforsegling.

Revneforsegling udføres med et bindemiddel, som kan trænge helt ned i alle revner eller krakeleringer. Herved kan regnvandet ikke længere trænge ned i det bærende underlag og risikere at ødelægge bæreevnen. Revnen tørres og rengøres grundigt med lufttryk, hvorefter den fyldes med bindemidlet, hvilket forsegler revnen og tætner bærelaget. Revneforsegling kan udføres manuelt eller med maskine – uanset metoden så er revneforsegling en billig vedligeholdelse, der forlænger belægningens levetid betydeligt.

Nem afgrænsning med markeringssøm

Markeringssøm bruges primært til afgrænsning af parkeringsbåse, til adskillelse af cykel- og gangstier og til markering af diskretionslinjer på pladser og veje. De kan bruges på alle typer underlag og giver et flot udtryk i bybilledet.

Vores markeringssøm er udført i rustfrit stål og er nemme at installere, har lang levetid og kræver ingen vedligeholdelse.

Har du spørgsmål eller søger du konkret rådgivning?

Så ring til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Uanset om du har spørgsmål til vores produkter eller har et konkret projekt, du ønsker rådgivning til, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Udfyld nedenstående formular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send besked

Vi tager udgangspunkt i din opgave

Hos DOB tager vores rådgivning altid udgangspunkt i dig og den opgave du skal have løst. Vi lytter til dine ideer og behov og kommer derefter med vores forslag til, hvordan vi kan løse din opgave bedst muligt.