Udvalg af relaterede produkter:

Revneforsegling:

Revnedannelser skabes når asfalten er ved at blive nedbrudt, hvilket slidtage, klima og tid er årsagerne til. Andre årsager kan også skabe revnedannelse, som f.eks. revner fra underliggende lag, sætninger eller opgravninger i forbindelse med kloakering eller lignende.

En revne tillader vand at trænge ned i belægningen og starter dermed nedbrydningen af eksisterende asfalt og formindsker levetiden.

Revnerne skal tages alvorligt og lukkes i tide. Dette kan blandt andet gøres ved Partiel OB, men bliver revnen mere omfattende kan det gøres ved hjælp af en effektiv revneforsegling. Revneforseglingen udføres med et bitumenprodukt som har en god indtrængningsevne i revnerne. Den hurtige nedbrydning af vejen hindres herved effektivt, idet regnvand ikke længere får adgang til belægningen eller i de nedre lag. Revneforsegling er en billig vedligeholdelse, der forlænger belægningens levetid betydeligt.

Markeringssøm:

Markeringssøm bruges primært til afgrænsning af p-båse, adskillelse af cykel- og gangstier og markering af diskretionslinier på pladser og veje.

Vores markeringssøm er i rustfrit stål og har en let installation, ingen vedligeholdelse og lang levetid.

KAN VI HJÆLPE DIG?

Kan du gøre brug af disse produkter, så udfyld nedenstående formular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send besked